About us

Welkom bij Like my Bike. Met twee vestigingen in Knokke en Lochristi en meer dan 20 jaar ervaring staan wij onze klanten reeds jaren bij om de beste keuze te maken, van step tot e-bike. We kennen de knepen van het vak, zowel voor onderhoud en herstellingen als om voor u de juiste fiets te vinden.

We blijven steeds up-to-date!

Onze liefde voor fietsen kunnen we niet verbergen. Fietsen worden diverser en complexer, daarom ontdekken we graag de laatste innovaties. We scholen ons dan ook bij om up-to-date te blijven in de modernste technieken en apparatuur.

Een gevarieerd aanbod

Jarenlange ervaring en een grondige selectie gaan hand in hand. Wij kiezen voor een ruim en gevarieerd aanbod van fietsen en steps van de beste topmerken. 

U mag rekenen op professioneel advies, een eigen hersteldienst en een degelijke technische ondersteuning. 

Service op maat

Het doel van Like my Bike is elke klant begeleiden naar de gepaste fiets, maar ook de gewenste service op maat aan te bieden. Tevreden klanten, dat is waar Like my Bike voor staat. Er is immers geen betere motivatie dan een brede glimlach te zien op uw gezicht, zowel bij het afleveren van uw nieuwe fiets, dan bij het verlenen van service. 

Ook bieden wij stalling van fietsen aan. Dit is altijd op jaarbasis. U geeft ons enkele dagen op voorhand een seintje en de fiets kan klaar staan op afgesproken tijd. Dit kan ook gecombineerd worden met fietsonderhoud en - wash. Voor meer info kunt ons contacteren.

We luisteren graag naar je wensen om samen de perfecte fiets te vinden.

Fietsleasing, niet meer weg te denken!

Uiteraard werken wij samen met alle gangbare partners op vlak van fietsleasing, de voornaamste kan je alvast hieronder vinden. Maar we sluiten niemand uit, dus deze lijst is niet definitief of beperkend.

O2O: https://www.o2o.be/nl/

Lease a Bike: https://www.lease-a-bike.be/

B2Bike: https://www.b2bike.be/

Cyclis: https://www.cyclis.be/

Cycle Valley: https://www.cyclevalley.be/

KBC: https://www.kbc.be/corporate/nl/product/financieren/leasing/fietsleasing.html

Ubike: https://ubike.be/nl

VDW Lease: https://www.vdwlease.be/nl/home