Blog

Onze liefde voor fietsen kunnen we niet verbergen. We ontdekken graag de laatste innovaties in deze avontuurlijke wereld en scholen ons dan ook bij om up-to-date te blijven van de modernste technieken en apparatuur. Een fiets die enkel nog bestaat uit een kader, twee wielen, een zadel, twee pedalen en een stuur is reeds lang verleden tijd.

30.03.2021

Load 60: laag zwaartepunt, hoog niveau.

De Load 60 biedt een perfect uitgebalanceerde rijervaring op de weg, in het bos of op grindpaden. De volledig geveerde onderstelconstructie met Control Technology zorgt op elke ondergrond voor een veilige grip en een rustige loop.

Lees meer
12.02.2021

E-Bike stijgt op verlangenlijstje van dievenbendes

Uit een analyse van de aangiftecijfers in 2020 blijkt dat het aantal aangiften van diefstallen van e-bikes is in 2020 met 37% gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Ook het aantal aangiften van bakfietsen is met 24% gestegen.

Lees meer
12.02.2021

Terugkeer van de Packster 60/80

Nieuw aanbod voor zakelijke klanten. Exclusief voor zakelijke klanten bieden wij aan het begin van de zomer de Cargo-bikes Packster 60 en Packster 80 weer aan. Met deze nieuwe uitgave richten wij ons tot zelfstandige en bedrijven, alsook tot steden en gemeenten.

Lees meer
06.10.2020

Need a new bike?

Jarenlange ervaring en een grondige selectie gaan hand in hand. Wij kiezen voor een ruim en gevarieerd aanbod van fietsen en steps van de beste topmerken. 

Lees meer
06.10.2020

Ontdek onze nieuwe e-bikes

De E-bike markt is een sterk evoluerende en innovatieve markt geworden, voortdurende verbetering leidt tot uitstekende e-bikes. Om die sneller te vinden kunt u bij één van onze winkels terecht.

Lees meer
05.10.2020

Hoe onderhoud ik mijn speed pedelec?

Het onderhoud van jouw e bike of speed pedelec is cruciaal voor de goede werking ervan. Hoe handig je zelf ook bent, een fietsmaker is meer geschikt voor het onderhoud van jouw elektrische fiets. Er zijn uiteraard zaken die je zelf kan doen. Dat lees je hier.

Lees meer