Blog

Onze liefde voor fietsen kunnen we niet verbergen. We ontdekken graag de laatste innovaties in deze avontuurlijke wereld en scholen ons dan ook bij om up-to-date te blijven van de modernste technieken en apparatuur. Een fiets die enkel nog bestaat uit een kader, twee wielen, een zadel, twee pedalen en een stuur is reeds lang verleden tijd.

25.11.2021

Fietsplezier voor twee!

Een tandem biedt veilig fietsplezier voor twee! Technische verfijningen maken afstemming van de trapkracht van de twee berijders mogelijk en staan garant voor een ongeëvenaard comfort. De cranks functioneren afzonderlijk van elkaar, beide fietsers hoeven dus niet synchroon te trappen. De krachtoverbrenging tussen de voorste en achterste cranks vindt plaats door middel van een schone en onderhoudsarme koolstofversterkte tandriem met een uitzonderlijk lange levensduur. De accu's zijn elegant in het frame geïntegreerd voor een extra laag zwaartepunt. Dankzij hun intelligente samenwerking bieden ze veel ondersteuning en een nog grotere actieradius. De zadelpen en balhoofdhoek zijn voor beide berijders verstelbaar. Het 7.83-model is uitgerust met de onderhoudsarme highperformance Rohloff Speedhub-naafversnelling, waarmee ook bij stilstand kan worden geschakeld. Bijvoorbeeld om bij een stoplicht alvast de juiste versnelling voor het wegrijden te selecteren.

Lees meer
16.11.2021

Kortingsactie op selectie speedpedelecs!

Kortingsactie op selectie speed pedelecs in voorraad in onze shops!! We geven je op deze fietsen 10% korting op de vermelde prijs, een NTA-8776 gekeurde speed pedelec helm Abus Pedelec Ace 2.0 t.w.v. 199.95€ gratis, 100€ korting op aankoop slot en/of fietstas en als toetje een fluo hesje t.w.v. 15€ gratis voor extra zichtbaarheid in de donkere wintermaanden! Kom snel langs en vraag naar welke fietsen hiervoor in aanmerking komen en profiteer hiervan! (actie geldig zolang de voorraad strekt)

Lees meer
15.11.2021

De Multicharger, het ultieme werkpaard!

De Multicharger. Voor alledaagse avonturen. Een uitstapje naar de bergen of een paar dagen naar de camping? Waar u ook zin in hebt: de Multicharger neemt alles en iedereen mee. Ook kleine en grote passagiers kunnen met deze e-bike worden vervoerd. En wat zo leuk is: deze bike is net zo wendbaar als een normale e-bike en doet ook op veiligheidsgebied niet onder voor zijn collega's. Met zijn prachtige offroad-look laat deze bike een blijvende indruk achter. Het avontuur kan beginnen!

Lees meer
30.03.2021

Load 60: laag zwaartepunt, hoog niveau.

De Load 60 biedt een perfect uitgebalanceerde rijervaring op de weg, in het bos of op grindpaden. De volledig geveerde onderstelconstructie met Control Technology zorgt op elke ondergrond voor een veilige grip en een rustige loop.

Lees meer
12.02.2021

E-Bike stijgt op verlangenlijstje van dievenbendes

Uit een analyse van de aangiftecijfers in 2020 blijkt dat het aantal aangiften van diefstallen van e-bikes is in 2020 met 37% gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Ook het aantal aangiften van bakfietsen is met 24% gestegen.

Lees meer
12.02.2021

De Load 75. Geeft uw vrijheid nog meer ruimte.

De rijwind voelen, genieten van de snelheid, vlotte haltes en een snelle start. En daarbij zoveel meenemen als u wilt. Zo voelt vrijheid. Met zijn lage zwaartepunt, de Riese & Müller Control Technology en het reusachtige laadoppervlak brengt de Load 75 rijdynamiek en laadcapaciteit samen zoals vrijwel geen enkele andere cargo-bike doet. De sterke Bosch Cargo Line Cruise motor zorgt daarbij voor een tot op heden ongekende pit. En dankzij de hoogwaardige componenten is de Load 75 daarnaast ook nog uitermate betrouwbaar.

Lees meer
06.10.2020

Need a new bike?

Jarenlange ervaring en een grondige selectie gaan hand in hand. Wij kiezen voor een ruim en gevarieerd aanbod van fietsen en steps van de beste topmerken. 

Lees meer
06.10.2020

Ontdek onze nieuwe e-bikes

De E-bike markt is een sterk evoluerende en innovatieve markt geworden, voortdurende verbetering leidt tot uitstekende e-bikes. Om die sneller te vinden kunt u bij één van onze winkels terecht.

Lees meer
05.10.2020

Hoe onderhoud ik mijn speed pedelec?

Het onderhoud van jouw e bike of speed pedelec is cruciaal voor de goede werking ervan. Hoe handig je zelf ook bent, een fietsmaker is meer geschikt voor het onderhoud van jouw elektrische fiets. Er zijn uiteraard zaken die je zelf kan doen. Dat lees je hier.

Lees meer