Blog

Onze liefde voor fietsen kunnen we niet verbergen. We ontdekken graag de laatste innovaties in deze avontuurlijke wereld en scholen ons dan ook bij om up-to-date te blijven van de modernste technieken en apparatuur. Een fiets die enkel nog bestaat uit een kader, twee wielen, een zadel, twee pedalen en een stuur is reeds lang verleden tijd.

24.06.2022

Abus Pedelec 2.0, voor elk wat wils!

Een helm, speciaal ontwikkeld voor speed pedelecs.

Lees meer
28.05.2022

De nieuwe UBN, strak en minimalistisch design.

Riese & Müller komt vanaf deze zomer uit met een nieuwe lijn, de UBN fietsen. Prachtig minimalistisch design, smooth welding (geen lasnaden), 2 strakke modellen, naar wens te configureren zoals steeds bij Riese & Müller.

Lees meer
21.05.2022

Nieuw van Bosch: het Smart Systeem!

Het smart systeem van Bosch eBike Systems - bestaande uit de eBike Flow-app, bedieningseenheid, display, accu en drive unit - zorgt voor een individuele eBike-belevenis. De nieuwe systeemgeneratie verbindt technisch hoogwaardige eBike-componenten met digitale functies en tilt zo je dagelijkse en recreatieve rijplezier naar een hoger niveau.

Lees meer
15.04.2022

Stevens MTB

De eerste nieuwe 2022 Stevens mountainbike modellen zijn binnen in onze shop te Knokke. Beperkt beschikbaar dus wacht niet te lang!

Lees meer
09.04.2022

De gloednieuwe Charger4 van Riese & Müller!

De Charger4. Verlengt het rijplezier. Standaard uitgerust met het gloednieuwe Smart Systeem van Bosch.

Lees meer
07.04.2022

Woom kinderfietsen

Nieuw in ons assortiment! Woom Bikes! Is een lichte aluminium kinderfiets. Zorgt voor veel fun en veiligheid voor elk kind.

Lees meer
26.03.2022

Schwalbe Recycling Program

Je kan je oude binnenbanden bij ons binnenbrengen.

Lees meer
17.02.2022

De Superdelite. De rit is het doel.

Vermogen voor lange afstanden, comfortabel rijplezier en een geavanceerde veiligheidstechnologie - de Superdelite is de e-bike waarmee u buitengewone avonturen beleeft. Dankzij verschillende opties van bagagevervoer tot offroad-uitrusting past deze bike zich aan uw individuele behoeften aan. Het volledig geveerde Control Technology onderstel in combinatie met een accucapaciteit van tot wel 1.125 Wh en de Bosch Performance Line CX motor brengt u waar u ook heen wilt. En nog veel verder.

Lees meer
03.02.2022

Flyer Gotour6, de stijlvolle allemansvriend

De Gotour6 is de ideale toerfiets. Design, rijcomfort en ergonomie vormen een perfect afgestemd totaalconcept dat elke rit tot een persoonlijk genoegen maakt. En we hebben er veel op voorraad, dus je kan snel genieten van je nieuwe Flyer!

Lees meer
25.01.2022

Voor op elk type fiets, en voor elke leeftijd!

Veiligheid begint met zichtbaarheid. Zichtbaarheid heeft twee kanten: zien en gezien worden, onlosmakelijk met elkaar verbonden en beide niet te onderschatten. Je wil laten zien dat je eraan komt, alsook wil je zelf zien waar je heen gaat. En laat Lezyne nu de ideale partner zijn om je op beide vlakken van dienst te zijn!

Lees meer
04.01.2022

Thule Easyfold, dé fietsdrager voor tot 3 e-bikes!

De volledig opvouwbare, compacte en gemakkelijk te gebruiken fietsendrager voor op de trekhaak voor alle soorten fietsen.

Lees meer
09.12.2021

De Nevo. Super sportief. Super comfortabel.

De markante vormgeving met geïntegreerde accu en krachtige aandrijving maken de Nevo tot een echte alledaagse held. Deze e-bike overtuigt door een hoog rijcomfort en een comfortabele handling dankzij de lage instap. Ook langere ritten zijn dankzij de optionele DualBattery met tot wel 1.125 Wh geen enkel probleem.

Lees meer
25.11.2021

Fietsplezier voor twee!

Een tandem biedt veilig fietsplezier voor twee! Technische verfijningen maken afstemming van de trapkracht van de twee berijders mogelijk en staan garant voor een ongeëvenaard comfort.

Lees meer
16.11.2021

Kortingsactie op selectie speedpedelecs!

Kortingsactie op selectie speed pedelecs in voorraad in onze shops!! We geven je op deze fietsen 10% korting op de vermelde prijs, een NTA-8776 gekeurde speed pedelec helm Abus Pedelec Ace 2.0 t.w.v. 199.95€ gratis, 100€ korting op aankoop slot en/of fietstas en als toetje een fluo hesje t.w.v. 15€ gratis voor extra zichtbaarheid in de donkere wintermaanden! Kom snel langs en vraag naar welke fietsen hiervoor in aanmerking komen en profiteer hiervan! (actie geldig zolang de voorraad strekt)

Lees meer
15.11.2021

De Multicharger, het ultieme werkpaard!

De Multicharger. Voor alledaagse avonturen. Een uitstapje naar de bergen of een paar dagen naar de camping? Waar u ook zin in hebt: de Multicharger neemt alles en iedereen mee. Ook kleine en grote passagiers kunnen met deze e-bike worden vervoerd. En wat zo leuk is: deze bike is net zo wendbaar als een normale e-bike en doet ook op veiligheidsgebied niet onder voor zijn collega's. Met zijn prachtige offroad-look laat deze bike een blijvende indruk achter. Het avontuur kan beginnen!

Lees meer
06.10.2020

Need a new bike?

Jarenlange ervaring en een grondige selectie gaan hand in hand. Wij kiezen voor een ruim en gevarieerd aanbod van fietsen van de beste topmerken.

Lees meer
06.10.2020

Ontdek onze nieuwe e-bikes

De E-bike markt is een sterk evoluerende en innovatieve markt geworden, voortdurende verbetering leidt tot uitstekende e-bikes. Om die sneller te vinden kunt u bij één van onze winkels terecht.

Lees meer
05.10.2020

Hoe onderhoud ik mijn speed pedelec?

Het onderhoud van jouw e bike of speed pedelec is cruciaal voor de goede werking ervan. Hoe handig je zelf ook bent, een fietsmaker is meer geschikt voor het onderhoud van jouw elektrische fiets. Er zijn uiteraard zaken die je zelf kan doen. Dat lees je hier.

Lees meer