Knokke
Lochristi

Gravel

You will like your new Gravel Bike

Gravelbikes zijn veelzijdige fietsen die geschikt zijn voor het rijden op verschillende soorten ondergrond. Je kunt er probleemloos mee omschakelen tussen verharde wegen en onverharde paden. Gravelbikes hebben heel wat te bieden. Ze zijn ‘robuuster’ dan een racefiets, meer ‘ontspannen’ dan een cyclocrosser en ‘sneller’ dan een mountainbike. Gravelbikes zijn een interessant alternatief voor fietsers die zowel op de weg als offroad willen rijden. Bij Like My Bike bieden we natuurlijk verschillende opties aan, voor elk wat wils.

Pinarello

Pinarello presenteert zich voor het eerst in de Gravel wereld en doet het op een revolutionaire manier. Een nieuw frame met kenmerkende, agressieve lijnen met aerodynamische details typisch voor het Pinarello DNA, hier is de GREVIL +. Ontworpen en gemaakt om mijlen te verslinden op elk terrein GREVIL + behoudt de handling van Pinarello, maar maakt veelzijdigheid zijn kracht. Met GREVIL + gaat u overal naartoe dankzij het gebruik van verschillende wielen die in staat zijn om de aard radicaal te veranderen. Met klassieke wielen van 700c tot 25mm is hij snel en krachtig op het asfalt. "Gekleed" met 42mm banden, vliegen op onverharde wegen of modderige weiden. Maar als we nog verder willen gaan, zal het gebruik van 650b wielen met verschillende banden tot 2.1 "GREVIL + geen limieten meer hebben. We worden daarom geconfronteerd met een veelzijdige en krachtige fiets, die in staat is om een zeer groot en veeleisend publiek tevreden te stellen. GREVIL + is gemaakt van Torayca T1100G Carbon 1K Dream Carbon met Nanoalloy Technologie. Het GREVIL + frame bevat de maximale expressie van Pinarello knowhow. Het ontwerp van de achterzijde blijft maakt een wielpassage van maximaal 650bx2.1 "of 700x42mm. Een perfecte mix van asymmetrie en reactiviteit die trillingen kan absorberen om maximaal comfort te garanderen in lange en off-road ritten. Concave downtube verbetert de aerodynamica. E-Link integratie voor Shimano Di2. Voorvork met verhoogde klep om de schijf en aerodynamische optimalisatie te beschermen.

Stevens

E-bikes buiten beschouwing gelaten, is er nauwelijks een fietssegment waarin zo veel beweging als in dat van de gravelbikes. Hier heeft STEVENS een enorm voordeel, omdat slechts weinig fabrikanten zo’n uitgebreide expertise in de cyclocrosswereld hebben en hierin zo’n belangrijke voortrekkersrol spelen als STEVENS. In 2021 rijdt een volledig nieuw graveltrio naar de startlijn: de Prestige, Gavere en Tabor. Het trio is gebouwd rond aluminiumframes voor offroadgebruik die, vergeleken met hun voorgangers, een langere wielbasis hebben voor soepeler stuurgedrag, een compactere cockpit en standaard 40 mm brede banden. Daarnaast maakt het grote aantal slim geplaatste schroefdraadoogjes op vork en frame het mogelijk om snel en veilig diverse soorten fietstassen te bevestigen: een vereiste voor alle bikepackingavonturen. Het assortiment omvat ook enkele blijvers: de Supreme en Supreme Pro, twee favorieten van sportieve forenzen die de fiets het hele jaar door gebruiken. Deze fietsen zijn stevig, snel en veilig in alle weertypes, omdat ze standaard uitgerust zijn met schijfremmen, een geïntegreerde naafdynamo, heldere verlichting en volledige spatborden

Blog

12.02.2021

De Load 75. Geeft uw vrijheid nog meer ruimte.

De rijwind voelen, genieten van de snelheid, vlotte haltes en een snelle start. En daarbij zoveel meenemen als u wilt. Zo voelt vrijheid. Met zijn lage zwaartepunt, de Riese & Müller Control Technology en het reusachtige laadoppervlak brengt de Load 75 rijdynamiek en laadcapaciteit samen zoals vrijwel geen enkele andere cargo-bike doet. De sterke Bosch Cargo Line Cruise motor zorgt daarbij voor een tot op heden ongekende pit. En dankzij de hoogwaardige componenten is de Load 75 daarnaast ook nog uitermate betrouwbaar.

Lees meer
06.10.2020

Need a new bike?

Jarenlange ervaring en een grondige selectie gaan hand in hand. Wij kiezen voor een ruim en gevarieerd aanbod van fietsen en steps van de beste topmerken. 

Lees meer
Meer
Our
shops
Knokke

Elisabetlaan 108
8300 Knokke

Atelier
Paul Parmentierlaan 108
8300 Knokke

050 73 32 06 info@likemybike.be

Maandag tot en met zondag 9-18u30

Woensdag gesloten

Lochristi

Antwerpse Steenweg 30
9080 Lochristi

09 310 66 22 info@likemybike.be

Maandag tot en met zaterdag 10-18u

Woensdag en zondag gesloten