Knokke
Lochristi

Race

You will like your new racebike

Ons aanbod gaat van de traditionele stadsfietsen tot de cross hybride fietsen. Wij bieden koersfietsen, mountainbikes, bakfietsen, vouwfietsen, steps en kinderfietsen aan, uiteraard met alle accessoires en toebehoren.

Pinarello

Giovanni Pinarello, of "Nani" zoals zijn vrienden hem noemen, werd geboren in Catena di Villorba op 10 juli 1922 tijdens een moeilijke naoorlogse periode in Italië. Hij was de achtste van twaalf kinderen. Zijn liefde voor twee wielen en een aangeboren geschenk als een ontembare vechter, leidde hem naar een carrière in het wielrennen na te streven. De jonge Nani trok meteen de aandacht, het winnen van meer dan 60 races en de prille leeftijd van 20 won "la Popolarissima" in Treviso, een belangrijke race in de Dilettanti circuit (een niveau van racen die deuren opent naar een Professional) Na een prachtige prof carriere opent Giovanni in 1953 zijn workshop in Catena di Villorba. Het begin van Cicli Pinarello. Hij begint een volledige ambachtelijke productie in een magazijn in de buurt van huis, hard werken, veel stress en veel goede ideeën. Vandaag de dag zijn Pinarello fietsen onoverwinnelijk!

Scott

Elk van de racefietsen van Scott zijn ontworpen met ongelooflijke precisie, met aandacht voor de kleinste details, want het zijn al die super kleine details die het verschil maken en die u de beste fietservaring ooit zullen bieden. Ongeacht uw niveau, uw type rijden of als u op zoek bent naar een mannen, vrouwen of zelfs junior racefiets, zult u in staat zijn om in het assortiment uw volgende geweldige partner voor de weg te vinden. Lichtgewicht fietsen, aero bikes, triatlon, cyclocross of zelfs gravel fietsen, het moeilijke deel is kiezen!

Stevens

Het merk STEVENS is diepgeworteld in de fietsbranche, vooral in het segment racefietsen. Oprichters en voormalig wegrenners Wolfgang en Werner von Hacht zijn altijd gepassioneerd geweest door snel fietsen op asfalt. Dertig jaar na de oprichting van het bedrijf blijkt dit nog altijd uit het segment racefietsen van STEVENS. Of het nu gaat om geavanceerd carbonvezel of zorgvuldig bewerkte aluminiumbuizen. De technische standaarden van fietsen van STEVENS zijn ongeëvenaard: vederlichte en tegelijk stijve en efficiënte frames gekoppeld aan een uitgebalanceerde geometrie, wat resulteert in sportieve, comfortabele, degelijke en precieze fietsen met een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding, een echte aanrader.

Blog

12.02.2021

De Load 75. Geeft uw vrijheid nog meer ruimte.

De rijwind voelen, genieten van de snelheid, vlotte haltes en een snelle start. En daarbij zoveel meenemen als u wilt. Zo voelt vrijheid. Met zijn lage zwaartepunt, de Riese & Müller Control Technology en het reusachtige laadoppervlak brengt de Load 75 rijdynamiek en laadcapaciteit samen zoals vrijwel geen enkele andere cargo-bike doet. De sterke Bosch Cargo Line Cruise motor zorgt daarbij voor een tot op heden ongekende pit. En dankzij de hoogwaardige componenten is de Load 75 daarnaast ook nog uitermate betrouwbaar.

Lees meer
06.10.2020

Need a new bike?

Jarenlange ervaring en een grondige selectie gaan hand in hand. Wij kiezen voor een ruim en gevarieerd aanbod van fietsen en steps van de beste topmerken. 

Lees meer
Meer
Our
shops
Knokke

Elisabetlaan 108
8300 Knokke

Atelier
Paul Parmentierlaan 108
8300 Knokke

050 73 32 06 info@likemybike.be

Maandag tot en met zondag 9-18u30

Woensdag gesloten

Lochristi

Antwerpse Steenweg 30
9080 Lochristi

09 310 66 22 info@likemybike.be

Maandag tot en met zaterdag 10-18u

Woensdag en zondag gesloten