Knokke
Lochristi

Steps

You will like your new step

Ons aanbod gaat van de traditionele stadsfietsen tot de cross hybride fietsen. Wij bieden koersfietsen, mountainbikes, bakfietsen, vouwfietsen, steps en kinderfietsen aan, uiteraard met alle accessoires en toebehoren.

Streetbooster E Roll

We hebben micromobiliteit naar een nieuw niveau gebracht: onze door de weg goedgekeurde e-scooters bereiken een topsnelheid van 22 km/u en hebben een bereik van 26 km. Dit betekent dat u altijd een beetje sneller op uw bestemming dan anderen. Wat maakt onze E Roll zo bijzonder? We hebben met veel passie en de technische knowhow gewerkt aan een e-scooter die uw verwachtingen overtreft. Het resultaat van onze door de weg goedgekeurde e-scooters: maximale stabiliteit, duurzame materialen en innovatieve technologie, zodat u zonder compromissen genieten van 100% rijplezier. • Technisch geavanceerde en robuuste batterij gecertificeerd door TÜV Süd • Intelligent batterijbeheersysteem • Aluminium frame met een deel uit één stuk • massale spatbordversterking • hoogwaardige elektronica: soepel bij het remmen en gasgeven • Luchtgevulde banden van CST voor comfortabel rijden • maximale veiligheid: schijfremsystemen van ZOOM • Demperrubbers voor crunchvrij rijden

Blog

06.10.2020

Need a new bike?

Jarenlange ervaring en een grondige selectie gaan hand in hand. Wij kiezen voor een ruim en gevarieerd aanbod van fietsen en steps van de beste topmerken. 

Lees meer
06.10.2020

Ontdek onze nieuwe e-bikes

De E-bike markt is een sterk evoluerende en innovatieve markt geworden, voortdurende verbetering leidt tot uitstekende e-bikes. Om die sneller te vinden kunt u bij één van onze winkels terecht.

Lees meer
Meer
Our
shops
Knokke

Elisabetlaan 108
8300 Knokke

Atelier
Paul Parmentierlaan 108
8300 Knokke

050 73 32 06 info@likemybike.be

Maandag tot en met zondag 9-18u30

Woensdag gesloten

Lochristi

Antwerpse Steenweg 30
9080 Lochristi

09 310 66 22 info@likemybike.be

Maandag tot en met zaterdag 10-18u

Woensdag en zondag gesloten