Knokke
Lochristi

E-bikes

You will like your new ebike

Ons aanbod gaat van de traditionele stadsfietsen tot de cross hybride fietsen. Wij bieden koersfietsen, mountainbikes, bakfietsen, vouwfietsen, steps en kinderfietsen aan, uiteraard met alle accessoires en toebehoren.

Riese & Müller

Riese & Müller stelt hoge en nieuwe prioriteiten en investeert nog meer in innovatieve e-bikes en e-bike technologie, zoals die van e-cargobikes en compacte e-bikes. Het doel van Riese & Müller is om marktleider te worden in een groeimarkt van premium e-bikes en vouwfietsen. De passie voor hun fietsen en innovaties leiden tot perfectionisme in hun vak. Elk model is een complete oplossing voor een bepaalde toepassing. Alleen op die manier krijgen hun fietsen de beste rijeigenschappen voor het grootste rijplezier. Uw tevredenheid is uiteindelijk hun grootste stimulans.

Flyer

Flyer is een Zwitsers e bike merk die reeds sinds 1995 actief is op de markt. Zij waren als het ware pioniers in het e-bike landschap. Door de jaren heen hebben ze een enorme know-how opgebouwd en zijn ze in Zwitserland marktleider. De visie van Flyer bestaat erin een klantgerichte meerwaarde, een hoog niveau van functionaliteit en innovatieve diensten te bieden. Ze ontwikkelen een volledig productassortiment. Als 100% e-bike specialist met eigen onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, in combinatie met hun jarenlange ervaring in de sector, hebben ze altijd uitsluitend vertrouwd op het gebruik van hoogwaardige componenten. Daaronder vallen ook onderdelen die speciaal zijn ontworpen en ontwikkeld voor e-bikes. Bij het designproces worden geen compromissen gesloten. FLYER e-bikes overtuigen door hun doordachte designconcept, ongeacht de serie. FLYER biedt voor iedereen de perfecte e-bike. Om nog beter te kunnen voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van onze klanten hebben ze de geheel nieuwe integratietechnologie FIT (FLYER Intelligent Technology) ontwikkeld. Een glimlach toveren op het gezicht van de klanten, dat is wat Flyer wil, en dat kunnen wij bij Like My Bike enkel en alleen toejuichen.

Stevens Bikes

Het merk STEVENS is diepgeworteld in de fietsbranche, vooral in het segment racefietsen, hybride, cross, gravel, mountainbike en e-bikes. Oprichters en voormalig wegrenners Wolfgang en Werner von Hacht zijn altijd gepassioneerd geweest door snel fietsen op asfalt. Dertig jaar na de oprichting van het bedrijf blijkt dit nog altijd uit de fietsen van STEVENS. Of het nu gaat om geavanceerd carbonvezel of zorgvuldig bewerkte aluminiumbuizen de technische standaarden van fietsen van STEVENS zijn ongeëvenaard: vederlichte en tegelijk stijve en efficiënte frames gekoppeld aan een uitgebalanceerde geometrie, wat resulteert in sportieve, comfortabele, degelijke en precieze fietsen met een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding, een echte aanrader.

Hercules

Het merk Hercules is al 130 jaar een vast onderdeel van de fietsmarkt. Deze 130 jaar ervaring komt tot uiting in hun volledige gamma. Met hun e-bikes bedienen ze een aanzienlijk deel van de markt. Ze vertrouwen op "Made in Germany" drives. Met Bosch en Brose zijn twee van de beste Duitse motorfabrikanten aan boord. Hercules E bikes hebben een uitgebreid gamma van de sportieve stadsfiets tot mountain bikes alsook enkele retro modellen behoren tot hun gamma.

Scott

Scott Sports is een Zwitserse fabrikant van hoogwaardige sportartikelen, waarin koolstof is verwerkt. Oorspronkelijk was Scott een Amerikaanse onderneming, maar die is in Zwitserse handen over gegaan. Wie op zoek gaat naar kwaliteit, komt al gauw bij Scott terecht. Het Zwitserse sportmerk behoort tot de absolute top in de wereld van racefietsen en mountainbikes. Ook voor de e-biker hebben ze tegenwoordig prachtige fietsen. Deze vind je uiteraard in het assortiment van Like My Bike.

Victoria

Het Duitse fietsmerk met een van de langste tradities op fietsgebied. Dit Duits fietsmerk bouwt fietsen voor iedereen. Prijs kwaliteit vinden wij dit een fantastisch merk. VICTORIA Fietsen onderscheiden zich al jaren in verschillende testen en tijdschriften. Soms als testwinnaar, soms met de titel beste prijs/kwaliteits verhouding. Hun producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, ze gebruiken uitsluitend hoogwaardige componenten bij de productie van hun fietsen. Daardoor bieden ze u lange levensduur en betrouwbaarheid. VICTORIA is je betrouwbare partner vóór, tijdens en ook na de aanschaf van je VICTORIA-fiets. Onze producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit – we gebruiken alleen hoogwaardige componenten in de productie. En daardoor zijn onze fietsen uitermate duurzaam en betrouwbaar. Het merk VICTORIA gaat terug tot 1886 en dankzij ons voortdurende streven naar innovatie in al die jaren en onze knowhow, ben je bij ons verzekerd van een deskundig advies. VICTORIA beschikt over een uitgebreid netwerk van handelaren, met name op het gebied van e-bikes. Daardoor ben je als klant niet alleen zeker van een goede beschikbaarheid van zijn onze producten, je kunt bij onze handelspartners ook rekenen op een uitgebreide service. Zij hebben voor ieder gebruik een geschikt model. Ongeacht of je een fiets van VICTORIA zoekt voor gebruik in de stad, voor het maken van een avontuurlijke trektocht of een fietsvakantie – bij Victoria vind je de juiste fiets.

Conway

Bij de e-bikes van Conway vindt u alles wat u verder brengt: sportieve fietsen met behoorlijke kracht! Hiervoor vertrouwen ze op betrouwbare leveranciers zoals Bosch en Shimano, die niet alleen vele jaren ervaring hebben in drives, maar ook veel worden gebruikt en eersteklas ondersteuning bieden. Dit jaar zijn we bijzonder trots op de talrijke nieuwe ontwikkelingen, waarmee Conway de status als "underdogs" achterlaat en de groten laten zien wat ze kunnen ! Omdat je zeker meer kilometers samen krijgt met e-bikes dan bij normale fietsen het geval zou zijn, hebben ze aandacht besteed aan betrouwbare apparatuur om je een goede fietservaring te kunnen aanbieden.

I:sy

Een framehoogte voor (bijna) alles. De i:SY heeft een one-size frame. De perfect doordachte geometrie maakt het mogelijk. Het frame "groeit" in lengte en past dus bestuurders van 150 cm tot 190 cm lichaamslengte. Een laag zwaartepunt en de brede ballonbanden maken de i:SY veilig. Vooral voorzichtige en onervaren chauffeurs voelen zich meteen comfortabel en opgeheven op de i:SY. Het stijve frame maakt de i:SY uiterst stabiel met bagage aan de voor- en achterzijde. Dit betekent dat het ook perfect geschikt is voor lange fietstochten. De aangepaste verhouding zorgt natuurlijk voor een normale cadans zoals bij een klassieke 26 of 28 inch fiets. Het compacte 20"-ontwerp maakt indruk op de i:SY met een kleine voetafdruk en een hoge transporteerbaarheid.. De I:sy is compact praktisch. De brede ballonbanden bieden veercomfort met uitstekende roleigenschappen. In combinatie met het lage zwaartepunt van de i:SY, zult u gegarandeerd veilig rijplezier ervaren, zelfs op bos- en grindpaden. De kleine en lichte 20" wielen zorgen voor een onvoorstelbaar hoge acceleratie.

Tern

Bij Tern werken ze voortdurend aan een duurzame toekomst vanuit de kerngedachte dat de fiets – het ultieme hoog-efficiënte voertuig – centraal staat in deze visie. Elke actie die ze ondernemen kan worden teruggebracht op deze eenvoudige basis.Bij Tern bouwen ze fietsen met als doel de wereld te veranderen. Of op zijn minst de manier waarop mensen zich voortbewegen. Hun fietsen combineren alle dingen die mensen nodig hebben om minder met de auto en meer met de fiets te reizen.Ze hebben het bedrijf vernoemd naar een klein en licht vogeltje dat zijn leven lang bij dezelfde partner blijft en het wereldrecord vogeltrek in handen heeft.

Electra

Bij Electra houden ze van de kunstzinnigheid van de cultuur en van de vele prachtige kleine dingen die iedereen omringt. Ze zijn begonnen vanuit het idee dat dingen altijd beter kunnen, en dat je door innovatie het verschil kunt maken. Ze halen inspiratie uit wat er in de toekomst ligt en zijn nieuwsgierig naar wat er in het nu gebeurt. En hoewel ze een relaxte kijk hebben op zo ongeveer alles, zijn ze wel bloedserieus als het om hun fietsen gaat. Hoe ze rijden. Hoe ze eruit zien. Hoe jij eruit ziet als je erop rijdt. Want daarin kun jij je onderscheiden van de rest. Zelfs met iemand voor op het stuur. 2 DUITSERS, 1 DROOM Electra is ontstaan in de kleine surfgemeenschap in Leucadia, Californië. Jeano Erforth en Benno Baenziger lieten zich naar Zuid-Californië lokken door de zon en de surfcultuur, en daar bliezen ze - geïnspireerd door de iconische ontwerpen van weleer - de Classic Cruiser nieuw leven in, een categorie fietsen die een beetje stil was komen te staan en die eerlijk gezegd ook wat blasé was. En dus maakte Electra fietsen opnieuw plezierig en hielp het Amerika een van zijn favoriete tijdverdrijven opnieuw ontdekken. Er is de voorbije jaren veel veranderd, maar wat steeds gebleven is, is de oorspronkelijke filosofie: combineer creativiteit, innovatie, ontwerp en aandacht voor detail tot een zo comfortabel mogelijke fiets. We geloven erin dat je met behulp van fietsen een verschil kunt maken in het leven van alledag.

Pinarello Nytro

Deze racefiets combineert het Pinarello DNA in termen van design en rijgevoel met het meest geavanceerde lichte elektrische ondersteuningssysteem! Een fiets ontworpen om U te verrassen!

Stevens E-Getaway

Stap maar op. En weg zijn we. Met de E-Getaway combineren de twee huidige trends in de fietswereld tot iets compleet anders: Aan de ene kant zijn gravelfietsen de nog stoerdere broers van crossfietsen, gemaakt om naar hartenlust door het land te toeren - of gewoon sportief naar het werk te fietsen. Niet alleen over asfalt, maar ook over onverhard paden, zoals de naam al suggereert. Aan de andere kant hebt u altijd wind mee met de vederlichte elektromotor van Fazua, fraai ingebouwd in het frame. Uw volgende fietsavontuur? Komt eraan.

Blog

28.05.2022

De nieuwe UBN, strak en minimalistisch design.

Riese & Müller komt vanaf deze zomer uit met een nieuwe lijn, de UBN fietsen. Prachtig minimalistisch design, smooth welding (geen lasnaden), 2 strakke modellen, naar wens te configureren zoals steeds bij Riese & Müller.

Lees meer
Meer
Our
shops
Knokke

Elisabetlaan 108
8300 Knokke

Atelier
Paul Parmentierlaan 108
8300 Knokke

050 73 32 06
info@likemybike.be

ma: 09u00 - 18u00

di: 09u00 - 18u00

wo: gesloten

do: 09u00 - 18u00

vr: 09u00 - 18u00

za: 09u00 - 18u00

zo: 09u00 - 18u00

Lochristi

Antwerpse Steenweg 30
9080 Lochristi

09 310 66 22
info@likemybike.be

ma: 13u00 - 18u00

di: 10u00 - 18u00

wo: gesloten

do: 10u00 - 18u00

vr: 10u00 - 18u00

za: 10u00 - 18u00

zo: gesloten