Knokke
Lochristi

E-bikes

You will like your new ebike

Ons aanbod gaat van de traditionele stadsfietsen tot de cross hybride fietsen. Wij bieden koersfietsen, mountainbikes, bakfietsen, vouwfietsen, steps en kinderfietsen aan, uiteraard met alle accessoires en toebehoren.

RIESE & MÜLLER

Riese & Müller stelt hoge en nieuwe prioriteiten en investeert nog meer in innovatieve e-bikes en e-bike technologie, zoals die van e-cargobikes en compacte e-bikes. Het doel van Riese & Müller is om marktleider te worden in een groeimarkt van premium e-bikes en vouwfietsen. De passie voor hun fietsen en innovaties leiden tot perfectionisme in hun vak. Elk model is een complete oplossing voor een bepaalde toepassing. Alleen op die manier krijgen hun fietsen de beste rijeigenschappen voor het grootste rijplezier. Uw tevredenheid is uiteindelijk hun grootste stimulans.

UBN

De UBN Five is de ideale stadsfiets waarbij u ook geen speciale functies hoeft te missen. Met het lichte en stille aandrijfsysteem Ride 60 van Fazua rijdt u probleemloos van A naar B, terwijl u op elk moment geniet van een dynamische rijervaring. Met de UBN Seven gaat u geheel in stijl en goed uitgerust in de stad op pad. Het lichte en stille aandrijfsysteem Ride 60 van Fazua is naadloos in de bike geïntegreerd en zorgt voor een ongeëvenaard dynamische rijervaring. De UBN zet dankzij een eenvoudige bediening en talloze Connectivity Features nieuwe standaarden in de wereld van de E-Bikes.

FLYER

Flyer is een Zwitsers e bike merk die reeds sinds 1995 actief is op de markt. Zij waren als het ware pioniers in het e-bike landschap. Door de jaren heen hebben ze een enorme know-how opgebouwd en zijn ze in Zwitserland marktleider. De visie van Flyer bestaat erin een klantgerichte meerwaarde, een hoog niveau van functionaliteit en innovatieve diensten te bieden. Ze ontwikkelen een volledig productassortiment. Als 100% e-bike specialist met eigen onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, in combinatie met hun jarenlange ervaring in de sector, hebben ze altijd uitsluitend vertrouwd op het gebruik van hoogwaardige componenten. Daaronder vallen ook onderdelen die speciaal zijn ontworpen en ontwikkeld voor e-bikes. Bij het designproces worden geen compromissen gesloten. FLYER e-bikes overtuigen door hun doordachte designconcept, ongeacht de serie. FLYER biedt voor iedereen de perfecte e-bike. Om nog beter te kunnen voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van onze klanten hebben ze de geheel nieuwe integratietechnologie FIT (FLYER Intelligent Technology) ontwikkeld. Een glimlach toveren op het gezicht van de klanten, dat is wat Flyer wil, en dat kunnen wij bij Like My Bike enkel en alleen toejuichen.

STEVENS

Het merk STEVENS is diepgeworteld in de fietsbranche, vooral in het segment racefietsen, hybride, cross, gravel, mountainbike en e-bikes. Oprichters en voormalig wegrenners Wolfgang en Werner von Hacht zijn altijd gepassioneerd geweest door snel fietsen op asfalt. Dertig jaar na de oprichting van het bedrijf blijkt dit nog altijd uit de fietsen van STEVENS. Of het nu gaat om geavanceerd carbonvezel of zorgvuldig bewerkte aluminiumbuizen de technische standaarden van fietsen van STEVENS zijn ongeëvenaard: vederlichte en tegelijk stijve en efficiënte frames gekoppeld aan een uitgebalanceerde geometrie, wat resulteert in sportieve, comfortabele, degelijke en precieze fietsen met een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding, een echte aanrader.

SCOTT

Scott Sports is een Zwitserse fabrikant van hoogwaardige sportartikelen, waarin koolstof is verwerkt. Oorspronkelijk was Scott een Amerikaanse onderneming, maar die is in Zwitserse handen over gegaan. Wie op zoek gaat naar kwaliteit, komt al gauw bij Scott terecht. Het Zwitserse sportmerk behoort tot de absolute top in de wereld van racefietsen en mountainbikes. Ook voor de e-biker hebben ze tegenwoordig prachtige fietsen. Deze vind je uiteraard in het assortiment van Like My Bike.

VICTORIA

Het Duitse fietsmerk met een van de langste tradities op fietsgebied. Dit Duits fietsmerk bouwt fietsen voor iedereen. Prijs kwaliteit vinden wij dit een fantastisch merk. VICTORIA Fietsen onderscheiden zich al jaren in verschillende testen en tijdschriften. Soms als testwinnaar, soms met de titel beste prijs/kwaliteits verhouding. Hun producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, ze gebruiken uitsluitend hoogwaardige componenten bij de productie van hun fietsen. Daardoor bieden ze u lange levensduur en betrouwbaarheid. VICTORIA is je betrouwbare partner vóór, tijdens en ook na de aanschaf van je VICTORIA-fiets. Hun producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit – we gebruiken alleen hoogwaardige componenten in de productie. En daardoor zijn deze fietsen uitermate duurzaam en betrouwbaar. Het merk VICTORIA gaat terug tot 1886 en dankzij ons voortdurende streven naar innovatie in al die jaren en onze knowhow, ben je bij ons verzekerd van een deskundig advies. Zij hebben voor ieder gebruik een geschikt model. Ongeacht of je een fiets van VICTORIA zoekt voor gebruik in de stad, voor het maken van een avontuurlijke trektocht of een fietsvakantie – bij Victoria vind je de juiste fiets.

TERN

Bij Tern werken ze voortdurend aan een duurzame toekomst vanuit de kerngedachte dat de fiets – het ultieme hoog-efficiënte voertuig – centraal staat in deze visie. Elke actie die ze ondernemen kan worden teruggebracht op deze eenvoudige basis. Bij Tern bouwen ze fietsen met als doel de wereld te veranderen. Of op zijn minst de manier waarop mensen zich voortbewegen. Hun fietsen combineren alle dingen die mensen nodig hebben om minder met de auto en meer met de fiets te reizen. Ze hebben het bedrijf vernoemd naar een klein en licht vogeltje dat zijn leven lang bij dezelfde partner blijft en het wereldrecord vogeltrek in handen heeft.

ELECTRA

Bij Electra houden ze van de kunstzinnigheid van de cultuur en van de vele prachtige kleine dingen die iedereen omringt. Ze zijn begonnen vanuit het idee dat dingen altijd beter kunnen, en dat je door innovatie het verschil kunt maken. Ze halen inspiratie uit wat er in de toekomst ligt en zijn nieuwsgierig naar wat er in het nu gebeurt. En hoewel ze een relaxte kijk hebben op zo ongeveer alles, zijn ze wel bloedserieus als het om hun fietsen gaat. Hoe ze rijden. Hoe ze eruit zien. Hoe jij eruit ziet als je erop rijdt. Want daarin kun jij je onderscheiden van de rest. Zelfs met iemand voor op het stuur. Electra is ontstaan in de kleine surfgemeenschap in Leucadia, Californië. Jeano Erforth en Benno Baenziger lieten zich naar Zuid-Californië lokken door de zon en de surfcultuur, en daar bliezen ze - geïnspireerd door de iconische ontwerpen van weleer - de Classic Cruiser nieuw leven in, een categorie fietsen die een beetje stil was komen te staan en die eerlijk gezegd ook wat blasé was. En dus maakte Electra fietsen opnieuw plezierig en hielp het Amerika een van zijn favoriete tijdverdrijven opnieuw ontdekken. Er is de voorbije jaren veel veranderd, maar wat steeds gebleven is, is de oorspronkelijke filosofie: combineer creativiteit, innovatie, ontwerp en aandacht voor detail tot een zo comfortabel mogelijke fiets. We geloven erin dat je met behulp van fietsen een verschil kunt maken in het leven van alledag.

MOUSTACHE

Om de auto in de garage te laten staan… dat waren de eerste woorden, de eerste overtuigingen toen ze Moustache oprichtten, verschillende jaren geleden. Ze zijn 10 jaar later nog altijd even toepasselijk, maar ze dachten niet dat ze zo veel auto’s in de garage konden houden.

AHOOGA

Waar je ook gaat, je Ahooga gaat met je mee. Ride it. Walk it. Fold it. Carry it. Store it. Zonder probleem kan je hem meenmen op eender welk vervoersmiddel. Hierdoor kan je langere afstanden afleggen en/of je snel aanpassen aan wisselende weersomstandigheden.

PINARELLO NYTRO

Deze racefiets combineert het Pinarello DNA in termen van design en rijgevoel met het meest geavanceerde lichte elektrische ondersteuningssysteem! Een fiets ontworpen om U te verrassen!

STEVENS E-GATEWAY

Stap maar op. En weg zijn we. Met de E-Getaway combineren de twee huidige trends in de fietswereld tot iets compleet anders: Aan de ene kant zijn gravelfietsen de nog stoerdere broers van crossfietsen, gemaakt om naar hartenlust door het land te toeren - of gewoon sportief naar het werk te fietsen. Niet alleen over asfalt, maar ook over onverhard paden, zoals de naam al suggereert. Aan de andere kant hebt u altijd wind mee met de vederlichte elektromotor van Fazua, fraai ingebouwd in het frame. Uw volgende fietsavontuur? Komt eraan.

Blog

08.07.2023

Riese & Müller RX Connect wint EUROBIKE Award 2023

RX Connect - de digitale uitbreiding van Riese & Müller's e-bike - heeft de EUROBIKE Award 2023 gewonnen in de categorie "Digital Solutions". RX Connect is hun concept voor de beste Rider Experience, of kortweg RX: de reeks van innovatieve techno...

Lees meer
Meer
Our
shops
Knokke

Elisabetlaan 108
8300 Knokke

Atelier
Paul Parmentierlaan 108
8300 Knokke

050 73 32 06
info@likemybike.be

ma: 09u00 - 18u00

di: 09u00 - 18u00

wo: gesloten

do: 09u00 - 18u00

vr: 09u00 - 18u00

za: 09u00 - 18u00

zo: 09u00 - 18u00

Gesloten op feestdagen.

Lochristi

Dorp-West 136
9080 Lochristi

09 310 66 22
serge@likemybike.be

Wegens technisch probleem zijn we momenteel niet telefonisch bereikbaar.

Nieuw adres sinds 21/05: Dorp-West 136 te Lochristi

ma: 13u00 - 18u00

di: 10u00 - 18u00

wo: gesloten

do: 10u00 - 18u00

vr: 10u00 - 18u00

za: 10u00 - 18u00

Gesloten op zon- en feestdagen.