Knokke
Lochristi

MTB

You will like your new mountainbike

Ons aanbod gaat van de traditionele stadsfietsen tot de cross hybride fietsen. Wij bieden koersfietsen, mountainbikes, bakfietsen, vouwfietsen, steps en kinderfietsen aan, uiteraard met alle accessoires en toebehoren.

Scott

De mountainbikes van Scott zijn de wapens van keuze voor veel top niveau renners uit de hele wereld en ze hebben meerdere wereld- en olympische titels gewonnen. Maar Scott rust niet op die successen, ze blijven de beste MTB's ter wereld creëren en ontwikkelen. En niet alleen voor goede rijders, maar voor iedereen die op de fiets wil zitten. U een tourder, een trail liefhebber, een enduro toegewijde, een gekke downhiller of een fan van elektrische mountainbikes, vindt u de perfecte MTB in ons assortiment.

Stevens Bikes

De carbon hardtail mountainbikes van STEVENS zijn gestroomlijnd, snel, efficiënt en superlicht: het recept om recordtijden en overwinningen opeen te stapelen. De XC Carbon hardtails zijn verfijnd tot in het kleinste detail: De extra brede gebogen buis boven de trapas en de elegante overgang van de bovenbuis naar de staande achtervork zijn slechts enkele details die onze jarenlange ervaring in het bouwen van carbonframes verraden. Naast de carbon MTB heeft Stevens ook de aluminium mountainbikes die al 30 jaar de basis zijn van een groot succes. En deze succeskenmerken vindt u ook in al de XC aluminium hardtails, die superstijf en toch extreem licht zijn. De Stevens fietsen worden geprezen om hun uitstekende prijs-kwaliteit­verhouding.

Blog

06.10.2020

Need a new bike?

Jarenlange ervaring en een grondige selectie gaan hand in hand. Wij kiezen voor een ruim en gevarieerd aanbod van fietsen en steps van de beste topmerken. 

Lees meer
06.10.2020

Ontdek onze nieuwe e-bikes

De E-bike markt is een sterk evoluerende en innovatieve markt geworden, voortdurende verbetering leidt tot uitstekende e-bikes. Om die sneller te vinden kunt u bij één van onze winkels terecht.

Lees meer
Meer
Our
shops
Knokke

Elisabetlaan 108
8300 Knokke

Atelier
Paul Parmentierlaan 108
8300 Knokke

050 73 32 06 info@likemybike.be

Maandag tot en met zondag 9-18u30

Woensdag gesloten

Lochristi

Antwerpse Steenweg 30
9080 Lochristi

09 310 66 22 info@likemybike.be

Maandag tot en met zaterdag 10-18u

Woensdag en zondag gesloten