De Multicharger, het ultieme werkpaard!

De Multicharger. Voor alledaagse avonturen. Een uitstapje naar de bergen of een paar dagen naar de camping? Waar u ook zin in hebt: de Multicharger neemt alles en iedereen mee. Ook kleine en grote passagiers kunnen met deze e-bike worden vervoerd. En wat zo leuk is: deze bike is net zo wendbaar als een normale e-bike en doet ook op veiligheidsgebied niet onder voor zijn collega's. Met zijn prachtige offroad-look laat deze bike een blijvende indruk achter. Het avontuur kan beginnen!

Transportbike voor alledaagse avonturen.

De Multicharger vervoert verbazingwekkend makkelijk tot wel 65 kg achterop. Extra laadruimte biedt de standaard voordrager. Dankzij de optionele uitrustingsmogelijkheden is deze fiets perfect geschikt voor alle avonturen: of u nu kiest voor grote cargotassen tegen vuil en regen of kleine voorzakken voor waardevolle bagage: u vindt voor elk transport de passende oplossing. De Multicharger is intussen niet langer dan een normale e-bike en weet door zijn wendbare rijgedrag te overtuigen. Met de 750-modellen of de optionele DualBattery 1125 en de krachtige Bosch motor met 85 Nm arriveert u ook volledig beladen zonder problemen op uw bestemming.

Groot of klein – iedereen kan mee.

Voor passagiers is de Multicharger optimaal geschikt. Een persoon van tot wel 65 kg kan dankzij de optionele passagierkit met een comfortabel zitvlak van schuimstof, handgrepen, voetsteunen en spaakbeschermer achter op de fiets meerijden. Ook kinderen kunnen dankzij een optionele safety bar kit alleen of met z'n tweeën veilig en goed beschermd mee op pad. De Multicharger biedt voor iedereen de juiste oplossing: kies gewoon de betreffende accessoires en maak van de Multicharger uw ideale fiets.

Focus op de essentie.

R&M heeft de cockpit van de e-bike opnieuw uitgevonden: of u nu kiest voor een 750-model met standaard cockpit met Kiox 300 display of de optionele cockpit met Nyon display of Bosch SmartphoneHub bij een van de andere modellen: alle varianten zijn optimaal in het stuur geïntegreerd en beschikken over een weggewerkte kabelgeleiding. Maar ook de standaarduitrusting met Purion of Intuvia display biedt een strakke uitstraling. Dankzij de stuurpen van de cockpit, waarvan de hoek verstelbaar is, kunt u kiezen tussen een sportieve of meer comfortabele zitpositie.

Met chip en app naar een Connected E-Bike.

De optionele RX Chip verandert de Multicharger in een Connected E-Bike: boek gewoon de passende RX Service online, zodat u de locatie van uw bike op elk gewenst moment kunt opvragen en u de bike met de RX Connect App kunt gebruiken. Afhankelijk van het servicepakket beschermt u uw bike met de complete beveiliging tegen diefstal via GPS-tracking en de opsporings- en terugbezorgingsservice in geval van diefstal. De RX App registreert de locatie van uw bike en uw rijstatistieken automatisch via GPS. Via de Lock-functie wordt u geïnformeerd als uw Multicharger wordt verplaatst. Maar u moet de bike natuurlijk toch nog steeds op slot zetten - heel simpel met het geïntegreerde frameslot van Abus.

Veilig uitgerust op avontuur.

De krachtige koplamp met continu licht verhoogt de zichtbaarheid in het verkeer en het zicht in het donker: maar ook buiten de verharde wegen houdt u dankzij de optimale verlichting van de omgeving zicht op grind, takken of andere hindernissen. Passagiers en bagage zijn dankzij talloze accessoiredetails, zoals de spaakbeschermer, Safety Bar en cargotassen, altijd optimaal beschermd. En als u eens onverhoopt een pas op de plaats moet maken, beschikt u met de Magura schijfremmen over een geweldig remvermogen. Zo wordt elk avontuur een onvergetelijke belevenis.