Flyer Gotour6, de stijlvolle allemansvriend

De Gotour6 is de ideale toerfiets. Design, rijcomfort en ergonomie vormen een perfect afgestemd totaalconcept dat elke rit tot een persoonlijk genoegen maakt. En we hebben er veel op voorraad, dus je kan snel genieten van je nieuwe Flyer!

Bosch Performance Line / Active Line Plus Motor

Met een sportief 65 Nm koppel en hoge prestaties levert de Bosch Performance Line aandrijving altijd de juiste ondersteuning op het juiste moment. Het instapmodel is uitgerust met Bosch Active Line Plus. De bijzonder stille motor ondersteunt de bestuurder met een koppel tot 50 Nm.

Bosch Intuvia Display

Bosch Intuvia biedt optimaal gebruiksgemak. De bediening spreekt voor zich en het display is in alle lichtomstandigheden goed afleesbaar. U hebt op elk moment een optimaal zicht op alle rijgegevens.

Bosch PowerTube 500 of 625-batterij

Bosch PowerTubes geven elke tour vol energie en zijn dankzij hun compacte formaat en minimalistische vormgeving ideaal voor het design. Met de grote 625 Wh Akku kunt u een breed scala aan sporen tussen de buizen maken.

Gebruik van de accu

De batterij die volledig in de onderbuis is geïntegreerd kan in slechts twee eenvoudige stappen uit het frame worden gehaald voor een laadbeurt. Of je laat hem in de fiets zitten en kan rechtstreeks op het frame opladen via een mooi weggewerkte laadaansluiting. Want details tellen!

Verstelbaar stuur

Het stuur kan zonder gereedschap in twee eenvoudige stappen in hoogte worden versteld. Dit maakt het gemakkelijk om een comfortabele rijpositie in te stellen. Om ruimte te besparen bij het opbergen van de FLYER e-bike, kan het stuur op alle modellen met de Speedlifter Twist 90° worden gedraaid.

Gates Carbon Drive

De hoogwaardige met koolstofvezels versterkte riemaandrijving is schoon en vereist weinig onderhoud. Deze wordt geplaatst op de Gotour6 met naafversnellingen.