De gloednieuwe Charger4 van Riese & Müller!

De Charger4. Verlengt het rijplezier. Standaard uitgerust met het gloednieuwe Smart Systeem van Bosch.

De Charger4 is de e-bike voor dagelijks gebruik en langdurig rijplezier. Dankzij een volledig geïntegreerde accu van 750Wh is deze bike perfect geschikt voor alle dagelijkse ritten en nog veel meer. Met het nieuwe systeem van Bosch bent u iedereen steeds een stap voor en behoudt u dankzij de geïntegreerde cockpit met Kiox 300 display en de LED Remote altijd het overzicht. En als u het overzicht toch een keer onverhoopt kwijt bent, wijst de permanente verlichting met daglichtlampen u de weg.

Framedesign en accu-integratie. Veel kracht aan boord.

De Charger4 zit vol verrassingen: een volledig geïntegreerde accu van 750 Wh en de krachtige Performance Line CX motor. Beide componenten van het smart systeem van Bosch passen perfect in het stijlvolle framedesign en leveren extra veel vermogen. Dankzij een optimale afstemming van de componenten rijdt u met slechts één acculading tot wel 100 kilometer en nog verder.

Geïntegreerde cockpit. Smart besturingscentrum.

Riese & Müller heeft de cockpit van de e-bike opnieuw uitgevonden. Het Kiox 300 display is optimaal in het stuur geïntegreerd en biedt een weggewerkte kabelgeleiding. Dankzij de stuurpen waarvan de hoek verstelbaar is, kan de zitpositie geheel naar uw behoefte tussen comfortabel en sportief worden ingesteld. Voor een eenvoudige en snelle bediening van de Charger4 zorgt de LED Remote met de belangrijkste informatie in één oogopslag. Via de kleur herkent u de rijmodus, terwijl het Kiox 300 display de resterende actieradius aangeeft. 

RX Connect. Met chip en app naar een Connected E-Bike.

De optionele RX Chip verandert de Charger4 in een Connected E-Bike: boek gewoon de passende RX Service online, zodat u de locatie van uw bike op elk gewenst moment kunt opvragen en u de bike met de RX Connect App kunt gebruiken. Afhankelijk van het servicepakket beschermt u uw bike met de complete beveiliging tegen diefstal via GPS-tracking en de opsporings- en terugbezorgingsservice in geval van diefstal. De RX App registreert de locatie van uw bike en uw rijstatistieken automatisch via GPS. Via de Lock-functie wordt u geïnformeerd als uw Charger4 wordt verplaatst. Maar u moet de bike natuurlijk toch nog steeds op slot zetten - heel simpel met het geïntegreerde frameslot van Abus.

Comfort . Rijplezier als op nieuw asfalt.

Niet alleen in de natuur, maar ook in de stad kan de weg soms hobbelig zijn: kasseistenen, ruwe grindpaden, kleine kuiltjes of barsten in het beton kunnen het rijplezier verpesten. De verende zadelpen en de fijngevoelig verende voorvork bieden zo'n comfort dat u zulke oneffenheden vrijwel niet voelt. En wie graag rechtop en comfortabel zit vindt met de optionele Comfort Kit met klassiek gebogen stuur en een breder zadel de passende oplossing.

Verlichting. Zien en gezien worden.

De bijpassende krachtige koplamp van uw Charger4-model verhoogt uw zichtbaarheid in het verkeer. Overdag zorgt de permanente verlichting ervoor dat u nog beter wordt gezien, terwijl in het donker de weg voor u helder en gelijkmatig wordt verlicht. En als u eens snel moet stoppen, zorgen de Magura schijfremmen voor krachtige remprestaties.

Bagagesysteem. Neemt vrijwel alles mee.

Dankzij de standaard bagagedrager met MIK-systeem is uw Charger4 geschikt voor de meest uiteenlopende transportdoeleinden. En tas voor naar het werk, een mand voor een picknick-uitstapje of twee grotere fietstassen voor de boodschappen - dankzij het MIK-systeem kunt u snel een eenvoudig tussen uw accessoires wisselen. De hoge bijlading van 27,5 kg maakt ook de montage van kinderzitjes mogelijk. Hierbij staan veiligheid en stabiliteit altijd centraal.