Abus Pedelec 2.0, voor elk wat wils!

Een helm, speciaal ontwikkeld voor speed pedelecs.

De Pedelec 2.0 biedt een combinatie van comfort en bescherming. Aangevuld met slimme features, komt deze helm tegemoet aan alle wensen van een berijder. ABUS biedt met de Pedelec 2.0 een fietshelm die voldoet aan de strenge NTA 8776 veiligheidsnorm. Met het lage slaapgedeelte biedt de helm een bijzonder goede bescherming. Hetzelfde geldt ook voor de nek.

De Pedelec 2.0 is uitgerust met een geïntegreerde regenkap die bij de eerste regendruppels of koudere omstandigheden snel over de helm kan worden getrokken. Het LED USB oplaadbare achterlicht zorgen er samen met de reflectiestickers voor dat je goed opvalt tijdens donkere omstandigheden. Het grote transparante vizier zorgt ervoor dat je met hogere snelheden geen last hebt van de rijwind. 

Optioneel is er ook een donker vizier verkrijgbaar. De speciale earpadding houdt je oren warm en zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van de rijwind maar zorgt er wel voor dat je alle geluiden van het verkeer meekrijgt.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, al dan niet met vizier. In Silver, Signal Yellow en Velvet Black ook met MIPS verkrijgbaar.

Abus Pedelec Ace 2.0: 219.95€

Abus Pedelec 2.0 MIPS: 199.95€

Abus Pedelec 2.0: 169.95€